Tværgade 14, 5500 Middelfart

Eksklusiv egoistbolig centralt i Middelfart

Totalmoderniseret byhus med central beliggenhed og kort afstand til Kulturøen, Nytorv, den smukke havnefront og byens livlige gågade.

Boligen præsenterer sig flot fra gaden med hvidmalet facade, nye vinduer og nyere sort eternittag, der giver et enestående førstehåndsindtryk.

Det er til gengæld ikke kun førstehåndintrykket, som er godt - det er resten også, da du ligeledes møder en stort set fejlfri tilstandsrapport.

Huset har en nem lille have, en god syd/vest vendt terrasse med plads til havemøbler og et lille græsareal følger med i prisen, og den skønne terrasse er afskærmet fra vinden, så den danner den perfekte ramme om hyggelige stunder. Bagerst i haven er der placeret et skur på 10 kvadratmeter, der både har plads til opbevaring af cykler og havemøbler.

Villaen er indrettet med entré, stort køkkenalrum med nye, lyse elementer og hvidevarer af god kvalitet. Den tilstødende stue imponerer med store vinduespartier, der slipper masser af dagslys indenfor. Endelig byder stueetagen på et lækkert badeværelse med plads til vaskesøjle, mens første sal rummer en repos med mulighed for kontorplads og et stort, lyst soveværelse med loft til kip, blottede hanebåndsbjælker og walk-in closet.

Huset er gennemgående moderniseret og renoveret og fremstår fuldstændigt indflytningsklart.

Hvis I har lyst til at se nærmere på denne spændende bolig, så kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.