Hvis I drømmer om en lys og velindrettet bolig med ikke mindre end fem flotte værelser, en rummelig garage og en solbeskinnet have, så er Rankegårdsvænget 2 måske jeres nye hjem. Kontakt os allerede i dag, så arrangerer vi en fremvisning." />
Rankegårdsvænget 2, 5466 Asperup

Indflytningsklar familievilla med fantastisk beliggenhed

Imponerende flot og særdeles velindrettet villa beliggende i naturskønt område nær skov, strand og vand. Her bliver I en del af et aktivt landsbymiljø i rivende udvikling. Båring-Asperup har egen skole, børnehave og vuggestue, et rigt foreningsliv med gode faciliteter, et fantastisk sammenhold med med mange sociale og musikalske arrangementer og ikke mindst et væld af spændende planer for fremtiden. Her bor man ganske vist i fredelige og trygge rammer, men her er bestemt ikke kedeligt.

Villaen er opført i 2006 og der er fra starten valgt materialer fra den øverste hylde. Derfor er træbeklædningen naturligvis Douglas Gran, som er en af de bedste træsorter overhovedet til at opføre træ/bjælkehuse i. Indretningen er lys og moderne med store, flotte opholdsrum og en familievenlig planløsning, og udenfor får I glæde af en dejlig, solbeskinnet have med et skønt, sydvendt terrassemiljø.

De 192 kvadratmeter bolig er fordelt på to flotte etager, hvor stueetagen rummer et lækkert køkkenalrum med udgang til terrasse, en stor, lys opholdsstue, et badeværelse med bruseniche, et viktualierum samt et praktisk bryggers med egen indgang. Soveværelset er placeret på første sal sammen med endnu et badeværelse med bruseniche, fire dejlige værelser samt en skøn stue med vestvendte vinduespartier, der sikrer en eminent udsigt over området.

Hvis man ville kunne man sagtens lave stuen i tagetagen til et fantastisk "master bedroom"

Hvis I drømmer om en lys og velindrettet bolig med ikke mindre end fem flotte værelser, en rummelig garage og en solbeskinnet have, så er Rankegårdsvænget 2 måske jeres nye hjem. Kontakt os allerede i dag, så arrangerer vi en fremvisning.